content top

Ny hjemmeside

Det er vigtigt med en ordentligt tilstedeværelse på nettet. Og tilstedeværelsen alene er ikke nok: Hjemmesiden skal også helst være top-professionel. Det kan dog være vanskeligt at skulle opbygge en hjemmeside af høj kvalitet på egen hånd – særligt når man i forvejen har travlt med diverse opgaver. Derfor giver det glimrende mening at hyre et bureau til opgaven, og her sidder Offpiste klar. 

Komplet hjemmeside og gratis mockup

Vi tilbyder en ny og komplet hjemmeside med et professionelt look. Den tilpasses efter jeres unikke behov, og inden vi starter noget som helst, tager vi en grundig samtale om, hvad der helt præcis skal laves. Inden betaling modtager I desuden en gratis mockup. Det er en slags skitse, som giver jer et indtryk af, hvordan det færdige produkt vil fremstå. Hvis I synes om vores mockup, går vi videre til det egentlige arbejde. Her bygger vi den nye hjemmeside op og tager højde for de bemærkninger, som I eventuelt skulle have efter at have set skitsen. Vi er typisk klar med et færdigt produkt 14 dage efter bestilling. Det går altså lynhurtigt, så selv hvis I ønsker en hurtig launch, er det altså næppe et problem. Med hensyn til kvaliteten er der heller ingen kompromiser. Vi har flere eksperter, der arbejder på opgaven, og der sættes adskillige timer i projektet. Sammen kan vi vurdere, hvorvidt der er brug for en WordPress-hjemmeside eller en custom hjemmeside. Alle har forskellige behov, så vi vil imødekomme jeres ved at finde den løsning, der passer bedst til både budget, grafiske forventninger og ikke mindst høj funktionalitet.

Vi gør det let for dig at arbejde videre

Jeres hjemmeside vil blive udviklet således, at I selv kan modificere den fremadrettet. Den skal helst være så brugervenlig så muligt – og her taler vi ikke blot om de besøgende på siden, men også dens simplicitet for administratoren. På den måde bliver det let at tilføje indhold til siden, og det bliver let at tilpasse den, såfremt nye præferencer opstår i fremtiden. Skulle I få behov for assistance igen senere, hvad enten teknisk, grafisk eller indholdsmæssigt, så er Offpiste naturligvis altid klar. I vil med andre ord modtage en hjemmeside, der er moderne og som lever op til de forventninger, der nu engang måtte være til et lækkert site i 2017. Det er nødvendigt for enhver seriøs virksomhed med en online tilstedeværelse. Offpiste kan være med til at sikre jer en god én af slagsen.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *