content top

Konsulenter er nødvendige

Hvis du overvejer, om du selv skal gøre det, er du allerede ude på et sidespor. Du kan læse dig til mange ting. Youtube har du lige ved hånden. Om 10 minutter kan du lære de basale HTML-koder. Men det vil måske være spild af din tid og energi. 

Om man vil det eller ej, skal du bare huske på, at dem, du lære tingene fra, måske ikke er eksperter selv. Alle kan skrive en artikel. De kan bare finde inspiration for engelske medier. Og det betyder også, at de kan fejle undervejs. De kan fortælle dig ting, der ikke passer. Samme gælder for online kurser, de viser dig hvordan du opsætter en annonce.

En konsulent koster ca. 1000 kr. i timen. Nogen er dyrere, andre kan du få det til det halve. Hvis du køber hans tid, viden og energi i 1 dag, kan han opsætte annoncer i adwords, der vil spare dig penge og give større omsætning.

Konsulenter er eksperter

Glem nu ikke, at det er deres levebrød. Konsulenter sælger deres tid, nogen er godt klar over, at de skal sælge værdi og ikke tid, men størstedelen sælger tid.

Din forretning styres til daglig af dig. Vi gør det alle, men specielt du og din virksomhed lever i sin egen lille boble. Du har været her i så mange år og er om nogen utrolig subjektiv.

Forestil dig, at du får en ind fra fløjen. En holdspiller, der vil give dig ny viden. Du har dit område, han har sit. Sammen vil i kunne opnå ping-pong og derfor også lægge en perfekt strategi. Ikke bare for jeres SEM arbejde, men hele din digitale tilstedeværelse.

Opdag nye produktgrupper og se, om SEO er noget for dig

Hurtigt får du også en idé om SEO kan betale sig. Forestil dig, at du har fået tilbud om at købe nogle nyere produkter. Du ved dog ikke, om det er noget din målgruppe vil have. Så du tvivler.

Kontakt da din konsulent. På 15 minutter opsætter han en annonce, og så du vil inden for et par dage få besøgende ind fra søgninger, der er i den kategori.

På den måde bliver du altså omstillingsparat. Du ved nu også, om du skal arbejde med SEO – et stykke arbejde, der tager mange måneder. Tænk, hvis du lavede SEO i flere måneder, for så at finde ud af, at dine besøgende slet ikke køber. Det kunne du have fundet ud af på 10 minutter med konsulenten.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *