content top

Få styr på det – tag på AdWords kursus

At være i tvivl mindsker din effektivt. Du bliver langsommere, forsigtig og nervøs. Det eneste du gør effektivt, er hvor hurtigt, du går ind på Google.dk. 

Hvis du har oplevet ovenstående scenarie – bare til en lille grad – så skal du overveje et kursus. Selv hvis du er en lille virksomhed, der omsætter under 250.000 om året, vil et kursus i 1-2 dage være pengene værd.

Forestil dig, at du over 3 mdr. kører AdWords. Du er nybegynder og alt, hvad du ved, har du læst dig til. Ellers har du bare prøvet dig frem. Det kan være, du tjener lidt, men det er ikke meget.

AdWords er virkelig spændende. Til dato er det stadig en af de allerbedste annonce produkter, du kan finde derude. At tjene lidt, det er ikke nok. Du skal have en langt større ROI, ellers er det ikke det værd.

Kursus gør en stor forskel

Du møder ligesindet personer. Dem, der har siddet og søgt på Google, præcis ligesom du har. I er i samme situation. Og nu sidder i til et kursus, hvor i om 6 timer har lært alt hvad i skal. I er ikke eksperter, sådan noget tager tid, men i slipper nu for at søge på Google.

Hvis du bruger 10 minutter på, at søge efter noget, du ikke engang ved hvad er, så har du et problem. Din effektivitet skal blive bedre. Og det bliver den helt sikkert, hvis du tager på kursus.

Den korteste introduktion

Du kan nemt opsætte en annonce. Desværre er opsætningen ikke det vigtigste. Optimeringen og forbedringen er her guldet gemmer sig. Opsætningen giver bare ideer og viden om målgruppe og CTR.

Du kommer til at lære om optimering af AdWords. Og inden du tager til mødet, kan du få en introduktion lige her.

  • Kvalitetsresultat
  • CTR
  • Budstrategi

CTR(Hvor mange, der ser din annonce klikker) er møg vigtig. Du skal kunne skrive overskrifter, folk bliver påvirket af. Overskriften skal hænge sammen med din sides kommunikation.

Hvordan du byder på annoncerne, betyder også en del. Du kan være strategier og almindelig maks pris. Som nybegynder bruger man ofte maks-pris, men det er langt fra altid her, at du få størst udbytte. Hvis du er en tømrer, vil lead-pris passe bedre. Men det vil du lære mere om, når du tager på kursus.

Kvaliteten af den side, den klikkende ender på, har også betydning. Ikke kun for prisen, men da sandelig også for konverteringen. Den skal sidde i skabet. Du vil ikke lære meget om dette, kun dens indflydelse.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *