content top

Badeværelser er dyre, men kan blive billigere

Elementerne er dyre. Arbejdet skal gøres ordenligt, og der er krav til håndværkerne. De skal overholde en masse regler, hvilket du er godt. For hvis ikke de gør det, så bliver det hurtigt endnu dyrere. Vandskader og andet vil være langt værre for økonomien. Så gør det ordenligt. Spar på elementerne, ikke håndværkeren, hvis du altså vil spare.

De fleste er heldigvis ikke skræmte af prisen. De ved, at det er alle pengene værd, når alt er færdigt. Og det er rigtigt nok. Dit første bad bliver en oplevelse og glæde. Hvis du har fået omlagt rørene, eller bare laver noget installationer, som man ikke kan se, vil det med stor sandsynlighed give dig en glæde.

Oftest koster klinkerne mange penge. De kan være rigtig dyre, faktisk. Men de er ikke det dyreste. Du vil kunne komme af med mange penge, når du vil have lagt nogle rør om. Det kan ske, hvis du vil flytte toilettet eller vasken eller bare gemme rørene om bag muren.

Projekt-badeværelse er en hård nyser, men som sagt det hele værd. Tro os.

 

Det sidste touch koster ikke meget

Den sidste brik i puslespillet, når badeværelset er færdig renoveret er de små ting. Dem, du ikke ser, men alligevel betyder alt. For de skaber en stemning og giver rummet en personlighed.

Badeværelser kan hurtigt blive rå, så prøv med noget indbydende.

  • Hav skarpe farver: tyrkisk, rød, pink, lilla
  • Byg din egen bænk
  • Hav blomster stående

Mere kræver det ikke. Du behøver ikke de dyreste badmøbler. Spar pengene. Det kan i mange tilfælde være bedst givet ud, hvis du bruger penge på detaljerne.

 

Sådan spare du penge fra håndværker

Du gør noget af arbejdet for ham. Hvis du har nogle stærke mænd i familien, så sig til håndværkeren, at I gerne vil stå for oprydningen.

Søg også på ”DIY badeværelse”. Hurtigt bliver du mødt af en masse løsninger, som du kan lave helt selv. Du kan ikke lave rørene og lægge klinker selv, nej, men du kan selv sætte dit præg på badmøblerne, som også kan koste en del.

 

Et enkelt pris eksempel

Fra 79.995 kr. Så simpelt er det. Badeværelse priser er normalt baseret på antal kvadrat meter, men ikke hos Badmodul.dk. De har en fast priser, og det er uanset om du vil have en renovering eller et nyt badeværelse. Faktisk blev de kåret som årets håndværker i 2016, i kategorien ”Årets Specialist”.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *